Radno vreme:
0:24 h
Telefon:
065-3832-551

Usluge

Kombi selidbe i transport

Na osnovu našeg iskustva kombi vozila su najefikasnije, najjednostavnije, najbrže i najisplativije sredstvo za selidbe, odnosno transport nameštaja i drugih stvari, posebno u gradu zbog uslova sabraćaja i brzine realizacije usluge.

Selidbe kamionom i transport

Usluga selidbe, odnosno transporta kamionom realizuje se u situacijama kada je nemoguće obaviti je kombi vozilom bilo zbog količine stvari, gabarita ili iz nekog drugog razloga.

Kompletna usluga selidbe - “ključ u ruke”

Ova usluga je nastala iz potrebe naših klijenata da na najjednostavniji i najefikasniji način, bez puno stresa i brige obave selidbu, odnosno transport. Prepustite nama odgovornost za pripremu, nabavku materijala za zaštitu, samu zaštitu, pakovanje, sortiranje, montažu i demontažu nameštaja, tj. za sve elemente kompletne selidbe. Takođe u skladu sa Vašim uputstvima ćemo razmestiti nameštaj u Vašem novom domu, raspakovati kutije i spakovati njihov sadržaj u ormare.

Zaštita nameštaja, demontaža-montaža, priprema i pakovanje

Svakako najvažnija usluga naše agencije s obzirom na činjenicu da nam je bezbednost vaših stvari na prvom mestu. U procesu zaštite nameštaja koristimo pvc folije, streč folije, najlon, stiropor, sunđere, karton i kartonske kutije za pakovanje. Kabasti nameštaj po potrebi može biti demontiran kako bi lakše bio transportovan i zaštićen, a posebnu pažnju posvećujemo i fiksiranju nameštaja kako se ne bi oštetio tokom transporta. Ako se tako dogovorimo svaki pojedini komad nameštaja i može biti upakovan u kutiju za selidbe, a svaka kutija propisno obeležena.

Selidbe lokala i poslovnih prostora

Vršimo uslugu selidbe lokala, odnosno poslovnih prostora, bez obzira na obim i složenost takve vrste posla. Kontaktirajte nas i zajedno ćemo rešiti svaku situaciju u najkraćem mogućem vremenu.

Najam radnika za utovar-istovar

Ako Vam nije potrebna kompletna usluga selidbe, imate mogućnost angažovanja naših radnika za potrebe utovara i istovara iz Vašeg vozila, raspoređivanje ili premeštanje nameštaja u poslovnom ili stambenom prostoru ili uslugu selidbe za koju nije neophodno vozilo.

Usluga skladištenja nameštaja

Ukoliko postoji potreba vršimo uslugu skladištenja Vašeg nameštaja na dnevnom, mesečnom ili godišnjem nivou. Garantujemo Vam bezbednost skladištenih stvari, kao i čist i suv prostor u kome se stvari odlažu. Ako vršite renoviranje prostora, čišćenje ili Vam je potrebno skladištenje iz nekog drugog razloga ova usluga će Vam rešiti brige.

Prevoz kabastog nameštaja i drugog tereta

Ova usluga podrazumeva transport kabastih, teških ili stvari neobičnih dimenzija, kao i klavira, koje se mogu ili ne mogu demontirati. Ukoliko imate potrebu za transport ovakve vrste nameštaja, odnosno stvari, pozovite nas, a mi ćemo pronaći najbolje moguće rešenje. Pre iznošenja iz stana sporni teret će na propisan način biti zaštićen kako ne bi došlo do bilo kakvog oštećenja.

Usluga odnošenja na deponiju

Pružamo uslugu odnošenja nepotrebnih stvari na legalnu deponiju umesto Vas. Rešite se starog ili drugog nameštaja koji zbog veličine, odnosno težine niste u mogućnosti samostalno da iznesete iz objekta. Ukoliko postoji potreba izvršićemo demontažu nameštaja kako bi se lakše izneo.

Besplatna procena selidbe

Ukoliko razmišljate o selidbi predlažemo Vam našu uslugu besplatne procene troškova. Kako na formiranje cene utiče više faktora dolazimo kod Vas u najkraćem roku i dogovaramo se oko cene. Na raspolaganju smo od 0-24 h.

Na raspolaganju smo od 0-24 h

Selidba

Proces selidbe

1
Poziv (0-24)
2
Procena selidbe
3
Pakovajnje
4
Transport
5
Dostava