Radno vreme:
0:24 h
Telefon:
065-3832-551

O nama

Mi smo profesionalna agencija za selidbe, odnosno transport nameštaja i druge robe. Vršimo kombi i kamionski transport stvari i nameštaja, utovar i istovar, kao i mnoge druge dodatne usluge poput zaštite, pakovanja, demontaže-montaže, skladištenja nameštaja i robe. Poznajući dobro potrebe naših mušterija pružamo uslugu kompletne selidbe po principu ključ u ruke.

Bez obzira da li je nameštaj potrebno preseliti iz jednog dela grada u drugi, ili se selite u potpuno drugi grad u Srbiji naša agencija Vam stoji na raspolaganju.

Garantujemo Vam bezbednost, pouzadnost i kvalitet za sve usluge koje pružamo. Naš najvažniji zadatak je da Vaš nameštaj stigne na odredište u najbržem mogućem roku bez ikakvih oštećenja, zbog čega posebnu pažnju poklanjamo procesu pripreme i pakovanja.

Naša najvažnija referenca su preporuke zadovoljnih klijenata, a posedujemo i veliko iskustvo u svim uslugama koje pružamo.

Da bismo Vam uspešno pružili uslugu preseljenja ili prevoz, odnosno transport kontaktirajte nas i dobićete sve potrebne informacije. Predlažemo Vam našu uslugu besplatne procene troškova. Na raspolaganju smo Vam od 0-24h.

Selidbe broj jedan o nama

Na raspolaganju smo od 0-24 h

Selidba

Proces selidbe

1
Poziv (0-24)
2
Procena selidbe
3
Pakovajnje
4
Transport
5
Dostava